Om Velofit

Velofit er en nichevirksomhed, hvor nøgleordene er kvalitet, troværdighed og imødekommenhed. Hos Velofit får du skræddersyede kvalitetsoplevelser, hvad enten du bliver bikefittet, testet, bestiller en cykelrejse, prøver nyt cykeltøj eller blot nyder en god kop kaffe.

Vi tager os tid og gør os umage, således du får de bedste råd og vejledning om eksempelvis cykeludstyr, træning, test og bikefit. Vi har meget stor erfaring inden for landevejscykling, gravel og mountainbike. Derfor kan vi tilbyde den komplette pakke til cykelryttere på alle niveauer.

Vi bestræber os konstant på at skabe unikke rammer for folk, der har interesse for cykling, sundhed og træning, og som ønsker at være en del af et spirende cykelfællesskab i hjertet af Aarhus.

Velofit blev etableret i 2013 af Thomas Bundgaard, som er uddannet fysioterapeut med speciale i skade- og positionsoptimering i relation til cykling. Thomas har desuden været ansat hos Specialized (2009-2013), hvor han primært beskæftigede sig med undervisning indenfor bikefit, og – dertil – med cykel- og styrketræning.

Thomas selv har også meget erfaring på cyklen som tidligere elitecykelrytter på både mountainbike og landevej og nu som gravel supermotionist.

Igennem sit arbejde som bikefitter og cykeltræner, har Thomas Bundgaard løbende sparet med de mest erfarne personer indenfor cykelindustrien, og har nu et par meget kompentente ansatte i Andreas og Mathias Kirk, som sammen med, Torsten Christensen (fotograf) og Per Bundgaard (bogholderi) udgør Velofit-teamet.

Vær med

Vi arrangerer jævnligt events og ture, og hver onsdag kører vi velotons, som er cirka to timers åben træning – både sommer og vinter!

Du kan læse mere om velotons, vores andre begivenheder og meget mere på vores Facebook.