Af Torsten ChristensenFotograf

Den 02.06.2021 Var Velotons henlagt til Vorre, hvor menuen stod på 4 omgange af vores rundstrækning på ca 5 km.
Vi startede fra Egå Marina, hvor rytterne samledes og hyggede på græsset inden afgang.

VORRE

vejret var danmark når landet er allermest fortryllende. Varmt, solbeskinnet, med rapsmarker der står i fuld flor og en vind der er til at styre. Perfekte forhold til Velotons.

Vi havde fornøjelsen af ca 50 deltagere og så flere nye ansigter inden starten. Velkommen til!

AFGANG

Starten i Vorre er høj, da ruten er faldende på første halvdel. ca 50 km i timen ligger gennemsnitshastigheden på. Rytterne passerede lynhurtigt og med rapsmarkerne som baggrund stod Raphas nye kit virkelig frem. 

ANDET NEDSLAG

Ved andet nedslag var rytterne stadig på vej nedad men passerede nu mellem mere åbne marker og man kunne ramme dem fra en højtliggende bakke.
Mathias Kirk ledte gruppe 2 an og tog nogle gevaldige føringer, mens gruppe 3 stadig lå tæt.

UNDER TRÆERNE

Tredje nedslag var på det flade stykke inden den afsluttende stigning. Her lå rytterne med ca 40 km i timen mens de stadig var ude af vinden. En tunnel af træer dannede rammen om skuddene. Enkelte var gået i udbrud og lå foran deres respektive grupper. 

FINALEBAKKEN

Ved næstsidste nedslag ramte rytterne både vinden og finalebakken. Vinden stod direkte ind i hovedet på rytterne og selvom bakken ikke steg mere end 3 procent gjorde tempoet denne stigning benhård. 

I gruppe 1 vandt Rasmus Højsgaard spurten, men det ser i ikke her, da fotografen havde misforstået hvor mange omgange der skulle køres og dermed havde finaleområdet til gode, da rytterne kørte forbi på sidste omgang. DUMT!

POST RIDE

Invitationen til dagens løb var blevet copy/pastet af Thomas Bundgaard. Problemet bestod bare i, at der blev budt indenfor i privaten til sodavand og øl, sidste gang vi kørte i Vorre. Rytterne var iskolde. “vi ses hjemme hos dig, Thomas” og så måtte der diskes op med kolde øl og vand til de ca 30 mand der indfandt sig. 

Alt i alt en suveræn omgang velotons, hvor vejret virkelig spillede med musklerne.