VELOFIT
Pas normal winter 2019 11.jpg

Velofit Vintertræning

 

VELOFIT VINTERTRÆNING

  • Vi tilbyder nu en komplet vintertræningspakke, således at du kan holde en rød tråd igennem din træning i de mørke måneder, og derigennem stå stærkere og være bedre forberedt til den kommende sæson.

  • Fokus ligger på et motiverende og vekslende cykeltræningsprogram med udgangspunkt i dine personlige træningszoner, som udarbejdes gennem en laktattest kombineret med cykelspecifik styrketræning. Programmet er udviklet af; Thomas Bundgaard (fysioterapeut og eliterytter), Jesper Vinkel (fysisk træner og eliterytter) og Claes Cubel (fysioterapeut og cand. scient. san.)

  • Programmet strækker sig over to måneder og er baseret på 2-3 gange cykeltræning og 1-2 gange styrketræning, med mulighed for at justere op/ned i antallet af træningspas. Hver uge har et specifikt træningstema, hvor der via intervallerne fokuseres på elementer som; kadence, torque, VO2max, syregrænsen, sweetspot ect.

    Pris 1750,- (inkl. laktattest, analyse af test og udarbejdelse af træningszoner, samt 8 ugers cykel- og styrketræningsprogram)


For at komme i gang skal du booke tid til laktattest/træningsopstart (vælg Jesper Vinkel) her.

Har du specifikke behov der skal tages hensyn til, kan du med fordel booke Claes Cubel, Jesper Vinkel eller Thomas Bundgaard til Personlig cykel- eller styrketræning på tbundgaard@velofit.dk