Slide Velofit - Bikefit BOOK TID bikefit light

Forskel på BIKEFIT og BIKEFIT Light

Optimal cykelposition har afgørende betydning for din præstation og oplevelse på cyklen, dette er uanset hvilken cykel du kører på!

Det betyder ikke noget om du kører konkurrence, eller om du cykler på arbejde tre gange om ugen.

Formålet med optimal indstilling af cyklen, er at øge komforten, ydeevnen, reducere skadesrisikoen og i sidste ende gøre din cykeloplevelse bedre.

book tid

1: INTERVIEW

Inden vi går i gang med cykeljusteringen, er det afgørende at kende dig. Interviewet tager udgangspunkt i din historik, erfaring, træningsrytmer, og målsætning. Det gælder her om, at sammenholde alle informationer, og kigge efter mønstre, såsom overtræning, gamle skader, styrt, arbejdsrelaterede belastninger. Vi oplever at mange gennem længere tid, har tillagt sig dårlige vaner, som er afgørende at få brudt for at få mere optimal position.

2: UNDERSØGELSE

Anatomi siger meget om dine forudsætninger for at sidde på cyklen. Derfor gennemgår vi kroppen fra top til tå og undersøger bevægelighed, styrke, asymmetri/skævheder osv. i dybden. Asymmetri og skævheder har vi alle, og det er vigtigt at finde ud af, hvordan det påvirker dig på cyklen. Nogle gange bør man kompensere, men ikke altid. Ofte har kroppen selv gjort det eller gjort det største stykke arbejde – og vores arbejde bliver at hjælpe kroppen det sidste stykke.

3: BIKEFIT

Ud fra interview og undersøgelse, er hele fundamentet for bikefittet lagt og vi kan gå i gang med at justere cyklen, så den matcher dig. Vi bruger vinkler og biomekanik som guideline, men ikke som facitliste. Vi tager alt det videnskabelige fra biomekanikken og kombinerer med din historik og egen fornemmelse, fordi den spiller en central rolle for at opnå en optimal position for power og komfort. Vi justerer de tre kontaktpunkter i samspil med dig. Din feedback under bikefittet er afgørende for de ænder vi laver. Ofte kan en ny indstilling føles underlig eller ligefrem forkert, men kroppen skal have tid til at ­­vende sig til det nye setup.

DER ER AFSAT 60 MINUTTER TIL SESSIONEN.

PRIS: 1500,-

DER ER IKKE OPFØLGNING MED I DENNNE PAKKE, MEN HAR DU BEHOV FOR EN OPFØLGNING KAN DET BOOKES FOR 360,-

book tid